Kategorier
Diverse

Oplysninger om fordelene ved Hvedegræs

På den seneste udstilling af hvedegræs på Universal Atheletes døde en smuk hvedegræs plante, hvis smilende blade af blade og bud stilke var et syn at se. Dens kraftfulde duft og den glødende atmosfære, den skaber, blandes ind i udstillingens pragt for at tiltrække de mange, der ønskede at smage en sådan flora.

Hvis du vil vide mere om hvedegræs, hvad det er, hvordan man dyrker det, og de mange fordele, det kan give dig, kan du læse oplysningerne nedenfor.

Hvedegræs (Triticum aestivum) også almindeligt kendt som Spirulina, er en greens stor kilde til calcium, aminosyrer og proteiner. mcgaryures.com

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) anerkendte hvedegræs som en “ential afgrøde og en værdifuld kilde til ernæring i kosten” i 1992. Det er stadig temmelig ukendt i Amerika, men det vokser i andre dele af verden, især Australien og New Zealand. Det kan også dyrkes i kilo eller cupped korn, som kan presses til at producere raffineret mel eller fuldkornsmel, der kan raffineres yderligere for at gøre raffineret hvedemel. Kellogg’s laver hvedegræsjuice. Det bruges som ingrediens ikke kun i korn, men også i is, frugt snacks og morgenmad fødevarer. Hvedegræs anses af mange for at være nummer 1 kilde til vitaminer og mineraler, samt den mest alsidige.

Der er påstande om, at hvedegræs kan forebygge og helbrede mange sygdomme, hvoraf nogle omfatter forstoppelse, astma, kræft, hjertesygdomme, lever overbelastning, forbedrer immunforsvaret, hjælpemidler i vægttab, beskytter leveren, detoxes kroppen, og hjælper med at kontrollere appetitten. Det synes også at forbedre energi, søvn og mental klarhed.

Hvedegræs kommer i pille eller pulverform. Timothy Ferriss hævder, at han brænder 80% af det indtagede græs i blot én portion af hans “eksplodere hit” teknik, når han er på benzcontin. Det menes også at beskytte mod fri glutamat, kulsyre, uorganisk chlorid, natriumnitrat, aminosyrer, methanol, myresyre, cyclamat, kloroformsyre, livmoderforbindelser, erythrocyt phosphides, kinin, cystin, saccharin og sidst men ikke mindst – knoglecelle commitement.

Folk, der kunne drage fordel af hvedegræs terapi eller som ønsker at hjælpe deres krop afgifte og fjerne giftstoffer og forurenede forfædre fra kroppen (især dem med anæmi) måske ønsker at lære at dyrke hvedegræs for sig selv. Saften kan købes i ernæringsbutikker samt superfood-butikker. Denne artikel er ikke beregnet til at blive brugt helt eller delvist som en anbefaling med hensyn til en helsekost butik eller en røg butik. Jeg giver oplysninger, nogle for profit, for at hjælpe folk, der er interesseret i at give hvedegræs terapi et skud.

Til læsning og prestigefyldte Navn i Sundhed,

tweaking kosten

Hvedegræs siges at genoprette og opretholde mineralbalancen i kroppen. Den indeholder 70% af de aktuelt kendte nødvendige mineraler, der skal indgå i en normal kost. Det renser kroppen af farlige toksiner. Det er en kilde til bevist anti-cancer aktivitet. Det hjælper med blodrensning. I tilfælde af anæmi virker det som en kilde til magt.

Hvedegræs hjælper med at opbygge røde blodlegemer og hjælper med dannelsen af hæmoglobin for at genoprette balancen i kroppens kemi. Det siges også at lindre gigt og andre sundhedsmæssige problemer.

For normal vækst og udvikling under graviditet, barn og voksen, hvedegræs juice er meget gavnligt. I perioden i fosterudvikling (graviditet) forbruges græsset kun som en væsentlig del af kosten og kun. Græssaften er meget gavnlig. Afhængigt af situationen for astma og dens lindring hvedegræs juice kan være til stor hjælp. Juice fra planten er også gavnligt i andre sundhedsmæssige problemer.

Hvedegræs siges at være i stand til at fjerne giftige metaller som bly, kviksølv og cadmium fra kroppen gennem leveren. Fjernelsen af disse giftige metaller giver mulighed for bedre blod og lymfecirkulation, hvilket resulterer i et mere effektivt immunsystem og bedre modstandsdygtighed over for sygdom. Forældre til teenagere siges at være de mest skødesløse, da de har tendens til at forlade hjemmet for at tage sig af deres børn, mens de er på arbejde. Disse forældre forlader deres børn inde i legeaktiviteter og ikke længe nok til at spise et sundt hjemmelavet måltid. I løbet af denne tid giftige forurenende stoffer som bly og kviksølv opbygge og deres niveauer er betydelige. De ryddede celler kan bruges til at fjerne disse forurenende stoffer fra blodet og andre kropsvæsker.

Økologisk Wheatgrass Juice hjælper øge immunforsvaret hos babyer i deres første dage af livet og hjælper i paradentose.

Skriv et svar