Kategorier
Nyheder

Klassisk samling

Ralph Lauren har produceret herretøj og boligudstyr i over 40 år. Hans tidløse klassiske kollektion kombinerer håndværk af høj kvalitet med tidløs mode. Disse tidløse stykker er sikker på at holde deres glamour, pizzazz og appel i mange år.

Ralph Lauren Collection inkluderer tidløse klassikere samt nogle meget usædvanlige genstande.

Ralph Lauren Sort Polo Shirt

RLg Polo shirten, et stilfuldt valg til en Black Polo Shirt, er en fantastisk mulighed. Ralph Lauren Gold står for RLg, og “GG” betegner glitz.

Premium uld bruges i RLg. Det er tredobbelt strikket for at give maksimal varme. Skjorterne kombinerer 100% bomuld med Lorica, en alpaca fiber kendt som lyocell, og en luksus blanding lavet af polyester og Lorica.

Skjortens venstre bryst har et diskret logo. Det er præget med Swarovski krystaller.

Twill knap-down krave

Det er en klassisk polo, men med et twist. Den er udstyret med den unikke brug af “Bellavarrey” krystaller på buttondown kraven, som hjælper dig med at holde hovedet koldt.

Der er ingen mangel på farve, og hver farve er tilgængelig for RL 2011. Der er noget for enhver smag.

Størrelsesmuligheder: størrelsesmuligheder 2-16, 3-13 og 4-16, 5-14 og 6-16

Tasman

Snittet af denne klassiske pasform er det samme som originalen. RL giver et opdateret kig på underbenet af bluejeans. De bliver deroppe takket være den meget høje linning.

Videresælg mix blå knap ned krave

De klassiske bukser er tilbage. Men denne gang har de et mere moderne udseende. Pasformen evapper, en slankende og moderne udseende bukser, er også kendt som fit evapper. Deres futuristiske stil er en del af grunden til, at de er så populære.

De leveres med en skalkrave og kan bestilles i enten mørke eller lyseblå.

Størrelsesindstillingerne omfatter 2, 3, 4, 5 og 6

Kun et par ændringer er blevet foretaget i den oprindelige pasform siden dens tilbagevenden. 2011-snittet af buksernes overdel er blevet ændret for at gøre dem kortere og mere skræddersyede.

Disse stilarter forventes at være tilgængelige i butikkerne i foråret 2011. Disse stilarter vil være tilgængelige online engang i sommeren 2011.

T-shirt med elastisk talje og løse benbukser

Det er den slags bukser, du ville have på til skoleballet. De er ganske let at beskrive og meget i mode for foråret 2011.

Skræddersyet snit. Lavt linning. Side plisseret ben.

Dette look er meget anderledes, men har en lignende stil til fit-evapper. De ser lige så godt med strømpebukser og høje hæle, end de gør med jeans og casual slid.

Størrelsesindstillingerne omfatter 2, 3, 4 og 5

En raffineret pasform

Sød og stilfuld Skræddersyet, med en linning, der løber under skridtet. Benet er åbent.

karakter formel overstreet stil: 3, 4, 5

Både fit-evapper og mode linje har samme æstetiske. Det bliver interessant at se, hvilken en er i stand til at gøre en fashion statement for mænd. Det har været en lang tid siden en designer har behandlet dette markedssegment.

Både modelinjen såvel som den klassiske pasform vil indeholde mere farve og mønster. De nye nedskæringer synes at afspejle en større enkelhed.

atta taske

søg det, mode det, købe det, få det

Et nyt look er også blevet introduceret med sidepanelerne, der er lidt længere end de gamle. Det er næsten til “skulderen”, nu, for de øverste paneler.

Det synes at være en “oldie endnu goodie” øjeblik, når du tager det ud af kassen og placere det på din hud. De føler, at mænd er overvældet med alt for mange muligheder, og at ikke nok af dem arbejder.

Resumé

2011’s forår lover mere komfort end sidste år, men det vil også være mere strålende. Det bliver interessant at observere balancen hver tilbyder adresser.

Skriv et svar