Kategorier
Artikler

Sådan bliver du en autoriseret praktisk sygeplejerske

Så du tænker på at ansøge om en licenseret erhvervssygeplejerske (LVN) holdning, måske efter at få en AAS i en ud af staten college eller måske efter at få en høstet nyre. Men efter at have studeret alle de samme artikler og materialer, som du finder på kollegiet og hospitalet, du tænker, at du virkelig ikke kvalificere sig til jobbet.

Nå, lad mig råde dig til at undersøge de opgaver og opgaver, som den autoriserede erhvervssygeplejerske stilling og se om du rent faktisk er kvalificeret til at påtage sig dem!

Du bør udvikle en busk overlevelse færdighed liste for yourself.cross reference alt det materiale, som du bliver nødt til at gøre din selvstændige karriere succes. (adsbygoogle = window.adsbygoogle

Overvej at få en grad i et beslægtet felt. Eller få en grad i et felt, der bruger de færdigheder, du allerede har, og som vil hjælpe dig med at udvikle dine kommercielle færdigheder.

Kan du tilbyde mere end minimumskrav? Hvilke aspekter af sygepleje kan du ikke lide? Hvad er dine svagheder? Hvilke styrker har du? Hvilke opgaver kan du ikke lide mest? Hvad er dine udfordringer? Hvad er du rigtig god til? Hvad er dine talenter? Du kan få brug for at spørge nogen, der kender dig godt til at hjælpe dig med at lære dine talenter bedre at kende.

Kan du udvikle en plan for at få de færdigheder, du har brug for? Er der nogle færdigheder, som du gerne vil lære, men kan ikke på grund af omstændigheder eller tidligere fiaskoer? Har du brug for at erhverve yderligere færdigheder? Har du brug for at komme videre inden for dit karriereområde? Få navnene på de kurser, du skal deltage i.

Forske lidt for at finde ud af om de institutioner, der tilbyder de kurser, du skal tage. Tjek deres politikker. Politikkerne kan variere fra stat til stat. Få detaljerne og gå til det relaterede websted for at se kravene.

Sørg for, at du tilmelder dig det rigtige kollegium. Før du tilmelder dig kollegiet, skal du læse jobbeskrivelsen omhyggeligt og stille så mange spørgsmål som du kan. Kollegiet udvælgelsesprocessen indebærer at vælge en af de gymnasier, der opfylder de kriterier, du har aftalt at.

Kig efter en akkrediteret online college. Der er mange gratis online colleges, der tilbyder kurser for LPN’s, men der er også nogle, der opkræver penge. Du skal måske betale for college kurset. Det ville være klogt at bede om en anbefaling fra en person, der har gennemgået den samme træning.

Tilmeld dig det rigtige sygeplejeprogram. Der findes mange forskellige typer programmer. Vælg den, der er specielt til sygeplejersker. Dette vil sikre, at du får den bedste træning! Det vil også hjælpe dig med at afgøre, om kollegiet er akkrediteret, og dette giver dig mulighed for at få de legitimationsoplysninger, du har brug for.

Tilmeld dig den rigtige skole. Valg af den rigtige skole vil give dig mulighed for at lære de specifikke færdigheder, som du har brug for at blive en autoriseret praktisk sygeplejerske. Du bliver nødt til at lære det grundlæggende i patientpleje, og de grundlæggende elementer i sygepleje job. Andre områder, som du vil lære i denne type skole vil omfatte kommunikation, prænatal og gynækologisk pleje, og attitude.

Vær specifik i din undervisningsstil. Tag LPN klasser og derefter efter begyndere ‘klasseværelse del, har sygeplejersker udføre en en på én eksamen. Dette vil hjælpe dig med at arbejde på dine kommunikationsevner og din evne til korrekt at vurdere en patients overordnede behov. Du ønsker at være i stand til at fortælle, før du taler, fordi dette kan være nogle hemmelighed, der vil stor på at finde en patients behov og kan være forskellen mellem en patient at få den pleje, de har brug for og ikke.

Når du er uddannet fra sygeplejersker uddannelsesprogram, du bliver nødt til at tage staten administreret eksamen. Beståelse af staten eksamen er afgørende for at blive en licenseret LPN.

Nogle mennesker kan opleve, at blive en autoriseret praktisk sygeplejerske er for lang en forpligtelse, og måske foretrækker at arbejde på et plejehjem som en sygepleje aide. Hvis du er en af de mennesker, bør du besøge de lokale plejehjem for at se, hvad der er til rådighed på første hånd.

Du skal også vide, at udsigterne for sygepleje job er temmelig lyse. Det forventes, at det bliver lettere at finde arbejdspladser, fordi det nuværende udbud af sygeplejersker ikke forventes at vokse særlig hurtigt.

Hvis du beslutter dig for at blive en LPN, bør du kigge online, fordi der er mange flere muligheder.

Skriv et svar