Kategorier
Blandet

Ferietraditioner: Hvorfor fejrer vi det?

Lad mig fortælle dig, hvad min mor gjorde i går aftes. Hun ser en jul reenactment på tv og reenacts scener med tårer, sorg, udmattelse, og ren og skær frustration. Disse reenactments er reenacting scener af gamle familie historier. Bedstemødre og bedstefædre bruges til at reenact tidligere helligdage, som er blevet smertefulde minder om frygt eller depression.

Hver deltager modtager en lille plastik ornament, at de kan placere i et lille hul i hånden under billedbogen reenactment. De vælger et lille ornament og trækker på det med al deres styrke og forsøger at sikre det. En bedsteforælder eller søster ældre end dem trækker på kassen, og som de slæbebåd på det, skubber den mod deres hænder. Så, med den ene slæbebåd efter den anden, den dekorative begynder at thwack! Den lille kasse er dekoreret og klar til gaver til enhver ældre kvinde eller kvinde i nød. Alle familiemedlemmer har taget en med hjem. Tålmodigheden hos den ældre kvindelige hjælper betyder, at juletræet er omtrent lige så fuld som en hvalp, der tager en bid af en børnering.

Vrede over vores eget syn tab, vores egen manglende evne til at udholde, og vores egen sjældenhed blandt andre mennesker er, hvad der gør mig gal. I denne vrede, men jeg kan se mig selv som en person, der ville elske at have været der, undrende på minderne om mine bedsteforældre og forældre, mad og frugt på bordene, og historierne deles. Mine kære ville have mig til at se scenen og ikke kun få mig til at visualisere det som bekræfter deres værdier.

I den vrede ser jeg mine forældre, som var blide og kærlige med at opdrage os. De sad med mig og mindedes ferier fra deres fortid. I den vrede ser jeg dem, varme og solrige; en tid fuld af fred og velvilje; timers salig søvn; Jeg ved et eller andet sted i min sjæl, de smiler og tilgivende, og det gør mig så meget mere skyld-fri.

Nogensinde set en film, hvor helten, ofte en person, der ikke blev rejst i manerer og værdier masserne, har en grim øjeblik, men er i stand til at overvinde det, for at komme over forlegenhed, at løfte sig fra de laveste punkter, og at inspirere mod i sine venner. Hvis jeg var blevet inviteret til en sådan begivenhed, er jeg sikker på, at jeg ville have stået der i forbløffelse over dood kedsomhed.

Min mor ville ikke være glad for at deltage i reenactments af fejrede helligdage som jul og Thanksgiving. Af praktiske årsager med sine børn har hun tidligere haft problemer med ferier. Som ferie efter ferien gik, har hun været offer for sin egen ferie fobier, vedvarende vrede, benægtelse, og depression. På trods af alt dette har hendes evne og vilje til at grine af sig selv holdt hendes ånd åben, ærlig og glad. Nogle gange må vi lade os grine af os selv. Der er en lykkelig mellemvej. Uden tilgivelse og forståelse er latter og lykke umulige at opnå.

Min mor er vigtig for mig. Jeg tænker på hende, når mors dag nærmer sig. Jeg ignorerer hendes vrede, fordi hun er heldig på så mange måder og er vidne til den glæde, der følger med en ferie, der ikke eksisterer. Hendes vrede plejede at være min opfattelse af virkeligheden, og jeg kunne ikke ignorere hendes klart ulykkelige humør. Jeg kan forstå min opførsel, træffe rationelle beslutninger og tage mig sammen for at gøre plads til glæde igen. Dette skyldes til dels, at jeg vil blive bedømt mindre af de mennesker, jeg plejede at tilbringe tid sammen med. Jeg bor sammen med en tørrer eller måske en, der ikke spørger så meget om mit helbred.

Road trips er overkommelige, nemme at nyde i dit eget hjem og kommer til næsten ingen pris. Du kan køre lange afstande til fods eller i bil, og derefter bruge din søvn tid genopleve fortællingen.

Skriv et svar