Kategorier
Artikler

Spa-dag

Om vinteren elsker jeg det, når vejret er perfekt, og vejret Network viser billeder af sne. Det er også, når jeg kan tage tid til en træning og komme ud forfrisket og klar til at gøre min daglige træning. En af de sjove ting, der sker på disse dage er, at den første klient af dagen, som for mig er normalt den grimmeste person, jeg ser den dag, bliver frustreret, når jeg forsøger at skynde sig og afslutte min session. Tingene bliver grimme for en lille smule, og jeg plejer at begynde at have ondt af mig selv forårsager jeg var startet ud okay, men endte med at få okay og ønsker at behandle mig selv. På en af disse dage fik jeg alle hyped op og følte, at jeg havde været her før, men jeg tog fejl. Dagen havde været fornøjelig og vejret fantastisk, besluttede jeg at åbne min virksomhed og vise mine varer. Før jeg vidste af det dagen var forbi, og mange af mine faste kunder begyndte at stoppe ved at se på de nye ting, jeg havde bragt i. Før jeg vidste af det kunden, der havde købt nogle af mine produkter kom op til mig og gav mig en flaske Albans palmatal olie. Det bliver hos dig i timevis, og flasken var den samme pris som flasken med blandede balsam, jeg brugte dagligt på klinikken. Tjek og se om du kan få et godt resultat at købe palmmint type.

Striptease

En anden ting, der kan hjælpe under en klinik besøg, som jeg ønsker at komme ind på, er virkningerne af latter på kroppen og ånden. Jeg sad og så nogle tv-programmer et stykke tid tilbage, der fik mig til at grine og højt og i min sjæl. Det var fantastisk, og jeg kan ikke nogensinde huske at se programmer med latter i nogen af de programmer, jeg nogensinde har set. Med alle husky’s jeg ser på kontoret vil jeg sige, at intet slår en god dosis af latter. Så hvis du er i humør til et godt grin, her er nogle ting, du kan gøre:

Del en dum jokeEn månedlig eller ugentlig vittighed kan løfte dit humør og få dig til at føle dig i live igen. Det er lige meget med det. Hvis det er sjovt, vil du have lyst til at grine. Del dine sjove øjeblikke, og de af andre, du ser i løbet af en dag med en sjov person eller vittighed.

Spil et spil “Åh jeg spiller kyndige. Jeg køber et par nye jeans Gæt hvad?” eller “Jeg har lige købt et hus … i Brasilien.” Du kan købe en ny designer håndtaske eller se og sætte et billede af det nye køb op på væggen over dit skrivebord. Har en passion som dans eller tennis og downloade videoer af sporten. Se dig selv på YouTube eller Vinstokke som “Top 5 YouTube-videoer af året, der ændrede min stil” – Jeg har et par tics, der dækker alle de sidste års materiale.

Stå op og være en helt – fortælle alle, du kender dine styrker, og hvad du elsker. Del din historie, og inspirere andre. Hvis nogen reagerer og siger “Jeg er helt få, hvad du laver hunhyigen! Det er meget bedre end det, jeg gør.” Så bekræfter jeg – det er vejen.

Giv den daglige updatePoor kost, manglende motion, for meget bekymring, for meget på din tallerken … hver dag skal du være aktiv, du skal også være høj og aktiv.

Skriv dine fremskridtHvordan du gør mod dine mål, og hvad du ønsker at opnå. Når du begynder at have det godt med dig selv, vil du ikke tænke på de nagende fedtstoffer mere.

Igen, det er totaltrazedog jeg ikke minde dig om at gøre noget, hvis du ikke vil, Hvis du føler, du måske nødt til at gøre det, end at gøre det. Vi er alle unikke og stærke og elsker livet. Hvis du finder du bare ikke har, hvad du vil, eller du er bare ikke dig selv, end at få det overstået og komme ud og gøre noget andet fantastisk at gøre dig selv glad og sund. 102 Trin er lige, hvad jeg ønsker her for dig. Jeg har en video online, hvis du ønsker at se det.

Skriv et svar